kaikki kategoriat
Uutta

Uusien mahdollisuuksien avaaminen.

Aika: 2023-03-28 Osumat: 45

Giaber-yhtiö koostuu erittäin pätevistä lateraalisista ajattelijoista, jotka ovat intohimoisia suunnitteluun. Kokenut tiimi, joka on työskennellyt kehitys-, tuotanto-, käyttöönotto- ja huoltosektoreilla jo yli 25 vuotta, kuuntelee tarkasti, mitä sinulla on sanottavaa. Koska asiakaslähtöisiä ratkaisuja voi kehittää vain, jos ymmärrät vaatimukset.

图片 1

Giaber-yhtiön pääkonttori sijaitsee XIAN SHAANXIssa, KIINAssa. Laajan, hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilöstön ja insinöörien ansiosta XIAN tarjoaa ratkaisevan sijaintiedun suunnittelupalveluillemme. Prototyypit suunnitellaan ja valmistetaan suoraan SHAANXIssa. Tuotannon suorittavat ulkopuoliset tuotantokumppanit ZHEJIANGissa ja GUANGZHOUssa.

GUANGZHOU-yhtiön toiminta on keskittynyt energian varastointijärjestelmien ja uusiutuvien energialähteiden järjestelmien liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, huoltoon, konsultointiin, projektikehitykseen ja projektinhallintaan.

图片 2

Shenzhenin toiminta keskittyy pääasiassa monikäyttöisten maatalouden UAV-järjestelmien ja älykkäiden viljelysmaajärjestelmien kehittämiseen, markkinointiin ja projektien toteuttamiseen.

2

Shaanxin toiminta vastaa ydinsäteilyilmaisimen suunnittelusta, tuotannosta ja edistämisestä, ja se on jo tuonut markkinoille erilaisia ​​kannettavia ilmaisimia.

Tekniikka heijastaa ajan henkeä. Tekniikka näyttää edistystä. Se saa asiat liikkeelle, tarjoaa dynamiikkaa ja inspiroi sinua. Riippumatta siitä, haluatko laittaa tekniset ideasi paperille, toteuttaa älykkäiden monikäyttöisten UAV-konseptien, käyttöjärjestelmien tai energian varastointijärjestelmien konseptin – tavoitteenamme on esitellä sinulle innovatiivinen ja taloudellinen ratkaisu. Kun teemme niin, käytämme parhaita insinöörejä, uusinta ohjelmistoa, ensiluokkaisia ​​ja luotettavia komponentteja sekä tekniikan tarjoamaa hauskaa.

Jos haluat oppia lisää teknologiastamme ja tehdä yhteistyötä kanssamme, ota meihin yhteyttä.

Giaber innovaatioyhteistyö., LTD

Yhteyshenkilö: Anna Zhou / Sisi Dong

Sähköposti: [sähköposti suojattu] / [sähköposti suojattu]

WhatsApp: +8618791960501 / +8615002905503

Kuumat kategoriat