kaikki kategoriat
Tietoa Meistä

Tietoa Meistä

Etusivu> Tietoa Meistä

Yrityksen profiili

määrittelemätön

Giaber-yhtiö koostuu erittäin pätevistä lateraalisista ajattelijoista, jotka ovat intohimoisia suunnitteluun. Kokenut tiimi, joka on työskennellyt kehitys-, tuotanto-, käyttöönotto- ja huoltosektoreilla jo yli 25 vuotta, kuuntelee tarkasti, mitä sinulla on sanottavaa. Koska asiakaslähtöisiä ratkaisuja voi kehittää vain, jos ymmärrät vaatimukset.

Giaber-yhtiön pääkonttori sijaitsee XIAN SHAANXIssa, KIINAssa. Laajan, hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilöstön ja insinöörien ansiosta XIAN tarjoaa ratkaisevan sijaintiedun suunnittelupalveluillemme. Prototyypit suunnitellaan ja valmistetaan suoraan SHAANXIssa. Tuotannon suorittavat ulkopuoliset tuotantokumppanit ZHEJIANGissa ja GUANGZHOUssa.

GUANGZHOU-yhtiön toiminta on keskittynyt energian varastointijärjestelmien ja uusiutuvien energialähteiden järjestelmien liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, huoltoon, konsultointiin, projektikehitykseen ja projektinhallintaan.

Shenzhenin toiminta keskittyy pääasiassa monikäyttöisten maatalouden UAV-järjestelmien ja älykkäiden viljelysmaajärjestelmien kehittämiseen, markkinointiin ja projektien toteuttamiseen.

Shaanxin toiminta vastaa ydinsäteilyilmaisimen suunnittelusta, tuotannosta ja edistämisestä, ja se on jo tuonut markkinoille erilaisia ​​kannettavia ilmaisimia.

Tekniikka heijastaa ajan henkeä. Tekniikka näyttää edistystä. Se saa asiat liikkeelle, tarjoaa dynamiikkaa ja inspiroi sinua. Riippumatta siitä, haluatko laittaa tekniset ideasi paperille, toteuttaa tehoelektroniikan, käyttöjärjestelmien tai energian varastointijärjestelmien konseptin tai haluatko rakentaa vuoristoradan – tavoitteenamme on esitellä sinulle innovatiivinen ja taloudellinen ratkaisu . Kun teemme niin, käytämme parhaita insinöörejä, uusinta ohjelmistoa, ensiluokkaisia ​​ja luotettavia komponentteja sekä tekniikan tarjoamaa hauskaa.

Tehtaamme

Kuumat kategoriat